Constanţa: Vile şi hoteluri de pe litoral, scoase la vânzare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

SC Mamaia SA, SC Litoral SA şi SC Neptun - Olimp SA scot la vânzare active din patrimoniu la preţuri de pornire care însumează 7.487.414 de euro.

Până în prezent, s-a găsit cumpărător pentru Complexul Faleza Galaţi, aflat în patrimoniul SC Neptun-Olimp SA. Vega Holding Galaţi a dat pe complex 2.664.000 de euro, aşa cum a spus Paul Foleanu, directorul Neptun – Olimp.

Vega Holding este proprietatea omului de afaceri gălăţean Corneliu Istrate, aflat în Topul Forbes 300 pe locul 90 cu o avere de 55 de milioane de euro.

Vega Holding deţine mai multe societăţi de construcţii civile şi industriale, printre care Vega '93 şi Viva Construct, dar are şi afaceri în domeniul hotelier.

Familia Istrate mai deţine două ansambluri rezidenţiale, unul de opt blocuri pe faleza Dunării, dar şi un altul de şapte blocuri de pe strada Tecuci din Galaţi, finalizat parţial. În portofoliu se mai află şi Vega Company, cu un complex de agrement de cinci stele.

Hotel de cinci stele, la vânzare


Pentru licitaţia organizată la SC Mamaia SA şi SC Litoral SA termenul limită de depunere a ofertelor este 16 noiembrie. SC Mamaia SA scoate la vânzare Vila Turistică Mamaia, cu teren în suprafaţă de 2.145 mp, şi Complexul Hotelier Mamaia din care face parte şi hotelul Mamaia de cinci stele, cu teren în suprafaţă de 2.329 mp.

La vila turistică, preţul de pornire a licitaţiei, fără TVA, este de 1.101.981 de euro, fără TVA, iar la hotelul Mamaia este de 3.777.625 de euro, fără TVA. „Până acum nu am primit nicio ofertă, deşi noi sperăm să vindem“, a declarat Corina Gheorghe, directorul SC Mamaia SA.

Citeşte mai multe în Adevărul de Seară Constanţa!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite