Constanţa: Viitorii liceeni dau probele de aptitudini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De ieri şi până mâine se desfăşoară probele de aptitudini pentru elevii care doresc să fie admişi în clasa a IX-a la liceele vocaţionale sau să studieze în clase cu predare bilingvă.

Liceele care au înfiinţat, pentru anul şcolar 2010 - 2011, clase cu predare a unei limbi moderne în regim bilingv organizează probe de verificare a cunoştinţelor pentru limbile moderne la care elevul promovează dacă obţine nota 6. Pentru această probă s-au înscris 1.130 de elevi la unităţile: Liceul Teoretic George Călinescu, Colegiul Naţional Pedagogic Constantin Brătescu, Colegiul Naţional Mircea ce Bătrân, Liceul Teoretic Ovidius,  Colegiul  Comercial Carol I şi Liceul Teoretic Callatis Mangalia.

Pentru profilul  sportiv s-au înscris 199 de elevi, care susţin probele la Liceul cu Program Sportiv Nicolae Rotaru şi Grup Şcolar Ion Podaru Ovidiu, iar pentru profilul artistic susţin probe de aptitudini 165 de elevi la Colegiul Naţional de Arte Regina Maria (104 elevi s-au înscris pentru arte plastice, 30 de elevi pentru coregrafie şi 31 de elevi pentru muzică).


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite