Constanţa: Victimele accidentului de la Poarta Albă au ieşit din comă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două dintre victimele tragicului accident de la Poarta Albă şi-au revenit din comă. Deşi la început nimeni nu le dădea şanse de supravieţuire, Marian Ciocoiu şi Silviu Croitoru au învins în lupta cu moartea. Cu toate acestea, ei sunt monitorizaţi 24 de ore din 24 de către cadrele medicale şi sunt hrăniţi pe cale artificială.

„Le administrăm Fresubin prin intermediul unui furtun introdus pe nas, soluţia diind absorbită prin aspiraţie gastrică“, a declarat Magda Suciu, asistent şef Secţia de Terapie Intensivă.

Cei doi bărbaţi au ajuns în data de 12 februarie la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă în stare extrem de gravă, cu multiple traumatisme, comă profundă şi leziuni cerebrale. Starea lor de sănătate este în continuare delicată, dar sunt conştienţi şi se înţeleg cu cadrele medicale şi familia prin semne. „Noi vorbim cu ei, iar ei mişcă uşor mâna ca să ne dăm seama că înţeleg ce le spunem“, a completat Magda Suciu. 

„Dumnezeu este cel care hotărăşte totdeauna!“

Acestea sunt cuvintele dr. Aurelia Terzi, medicul care s-a îngrijit în mod special de cei doi pacienţi. Cadrul medical a mai spus că ei nu trebuie să-şi ia toate laudele pentru că Marian Ciocoiu şi Silviu Croitoru au fost vegheaţi în permanenţă de Dumnezeu.

Suferinţa a unit cele două familii

Drama prin care au trecut familiile este de nedescris. Soţiile celor doi bărbaţi petrec ore-n şir la căpătâiul patului lor şi varsă râuri de lacrimi. Lenuţa Ciocoiu (27 de ani) şi Elena Croitoru (25 ani) s-au cunoscut la spital. Ambele suferă, suspină şi se încurajează reciproc. S-au apropiat mult una de alta.

Citiţi mai multe despre povestea celor două familii în Adevărul de Seară de mâine!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite