Constanţa: Victima lui Băhăian a fost sechestrată de procurori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doina Cernat îşi jeleşte copilul pe care nu a apucat să-l îngroape
Doina Cernat îşi jeleşte copilul pe care nu a apucat să-l îngroape

Mama lui Lucian Cernat le cere procurorilor să-i dea corpul fiului ei ca să îl poată îngropa creştineşte. Femeii i s-a promis că trupul lui Lucian îi va fi adus acasă imediat după deshumare. Doina Cernat a pregătit înmormântarea, însă mortul este şi acum ţinut la morgă de anchetatori.

„S-au împlinit pe 20 martie 4 ani de când Lucian a ieşit pe poartă şi a zis că se duce să-şi scoată o măsea care îl durea. De atunci nu am mai ştiut nimic de el până acum câteva luni când au venit procurorii cu poze să întrebe dacă îl recunoaştem“, povesteşte Dorina Cernat, mama lui Lucian Cernat, prima victimă suprimată de locotenenţii lui Sergiu Băhăian, Valentin Şlepac şi Adrian Grigoraş.

Lucian Cernat a fost racolat de grupul Băhăian şi numit administrator la mai multe firme prin care s-au dat ţepe de zeci de miliarde de lei, în special în Slobozia. Când nu a mai fost util a fost sedat şi apoi aruncat de pe podul rutier Cernavodă, cadavrul său fiind descoperit în septembrie 2006. A fost prima lor victimă.

Pentru că nimeni nu i-a reclamat dispariţia, cadavrul a zăcut aproape şase luni la morgă, după care a fost îngropat în cimitir sub o cruce fără nume.

„Nu l-am dat dispărut în toţi aceşti ani. Mi-au zis copiii că au auzit că are probleme cu Poliţia şi s-ar putea să îi fac rău. Mai bine îl reclamam. Acum era la puşcărie, dar era viu şi mă puteam duce cu pachete“, s-a plâns mama sa.

„Înhumat“ la morgă

Cernat a fost deshumat în data de 9 martie a.c. la cererea procurorilor ialomiţeni care anchetează infracţiunile grupului Băhăian. Rudele sale au fost informate că în sfârşit, după ce nu au ştiut nimic de el, îl pot lua acasă să-l îngroape.

Mama sa a împrumutat bani, a pregătit mâncarea de pomană, însă când s-a dus să ceară trupul fiului său a fost refuzată.

„Mi-au zis că durează cel puţin două luni până mi-l dau, ca să facă analiza ADN să fie siguri că nu îmi dau alt mort. Ce era să fac? După deshumare am chemat lumea la masă că pregătisem mâncarea. Am cheltuit degeaba“, povesteşte femeia.

„A stat şase luni aruncat la morgă. Acum e iar la morgă. Nu mai am linişte, nu mai dorm noaptea, plâng toată ziua. Vreau să ştiu că şi-a găsit liniştea“, s-a văitat Doina Cernat.

Aflaţi cine îi aducea Doinei Cernat veştile despre fiul ei din  !

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite