Constanţa: Victima fratelui preşedintelui: „Mi-a dat un dos de palmă şi a tras de portiere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicoleta Moraru (32 de ani), cea care l-a reclamat pe fratele preşedintelui că a agresat-o, este aşteptată astăzi la Poliţie pentru a completa plângerea cu numele agresorului.

Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu este acuzat de o tânără din Constanţa că a şicanat-o în trafic şi apoi a lovit-o. Incidentul, cercetat acum de poliţişti, a avut loc vineri dimineaţa pe bulevardul Ferdinand.
Tânăra se afla la volanul unui Volkswagen roşu (B 08 HIY), iar Mircea Băsescu la volanul unul Mecedes negru (B 02 GMJ). „Am vrut să fac dreapta pe bulevardul Ferdinand. Eram pe banda normală, încadrată corect, când un domn într-un Mercedes negru de pe banda cealaltă, a încercat să îmi taie faţa. Am claxonat ca să evit coliziunea“, a declarat Nicoleta Moraru.

„Am sunat la 112“

„M-a depăşit pe partea dreaptă. Îl auzeam cum mă înjură pentru că aveam geamurile deschise. M-a depăşit pe partea dreaptă, a tras în faţa maşinii mele, pe mijlocul şoselei, blocând ambele benzi de mers. Nu am experienţă în astfel de incidente şi nu mi-am dat seama că ar fi trebuit să închid geamurile. Mi-a dat un dos de palmă prin geamul deschis, iar când am închis în sfârşit geamul, a început să tragă de portiere. După aceea a condus până la Cartea Funciară de unde a luat pe cineva“, a povestit Nicoleta Moraru.

„Am sunat la 112 şi mi s-a spus că trebuie să vin să depun o plângere la Secţia 3, ceea ce am făcut. Am o oferit o descriere o completă a unui domn de aproximativ 1,80 metri înălţine, cu ochelari şi cu mustaţă şi am dat numărul de înmatriculare, B 02 GMJ“, a precizat tânăra. „Ulterior am sunat o cunoştinţă şi am întrebat dacă ştie cine conduce maşina aceea şi mi-a spus că e Mircea Băsescu. Am căutat pe Internet poze şi l-am recunoscut. Cu certitudine este el“, a adăugat femeia.

„Niciodată nu am lovit o femeie“

Contactat telefonic, fratele președintelui a negat că ar fi lovit-o pe Nicoleta Moraru. „Nu este adevărat. Niciodată în viața mea nu am lovit o femeie. Nici nu aş fi avut cum să fac asta pentru că în momentul presupusului incident eu vorbeam la telefonul mobil“, a declarat pentru „Adevărul“ Mircea Băsescu.
El a spus că Mercedesul pe care îl conducea vineri aparţine firmei Ice Age, la care a fost asociată fiica sa. „Când fata mea a plecat din firmă a primit dreptul de utilizare al maşinii. Era prea mare pentru ea și aşa mi-a dat-o să o conduc eu“, a mai adăugat Băsescu.

Citiţi mai multe în de astăzi!

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite