Constanţa: Viaţă de prostituată: „Am sărit de la etajul doi ca să scap de proxeneţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena se prostituează de aproape cinci luni în zonele periferice ale oraşului
Elena se prostituează de aproape cinci luni în zonele periferice ale oraşului

Lipsa unui „protector“ a aruncat o tănără în mâinile traficanţilor. Discuţia cu Elena Cristina Oancea (20 de ani) începe cu o mărturisire: „Eu sunt prostituată. Sunt pe străzi de aproape cinci luni. Nu ştiu ce altceva să fac“, spune tânăra.

Originară din Sinaia, Cristina spune că a venit în oraşul de la malul mării pentru a se întâlni cu un prieten. „Am ieşit cu amicul meu într-un club. Acolo, m-am împrietenit cu o fată care se prostitua. Mi-a spus că ies bani frumoşi, iar eu tocmai de asta aveam nevoie. Am început să ies cu ea la stradă“, îşi aminteşte tânără cum a ajuns să se prostitueze.

Constanţa: Prostituată la 15 ani

Prostituata asasinată în Italia de un criminal în serie este din Constanţa

Cristina spune că în unele nopţi, „bani frumoşi“ echivalează cu un câştig de 200 -300 de lei. Din banii pe care-i obţine oferind servicii sexuale, fata îşi plăteşte camera dintr-un motel sordid şi reuşeşte să-şi ajute părinţii. „Le trimit bani şi lor, sunt bătrâni şi bolnavi“, spune tânăra, frămându-şi mâinile.

„M-au bătut ca pe un animal“

Şi-a asumat riscurile celei mai vechi meserii din lume şi crede că lipsa unui „peşte“ i-a adus doar necazuri în ultima perioadă. Cristina povesteşte cu lacrimi în ochi cum o seară „de muncă“ pe stradă s-a transformat într-un coşmar. „Eram la stradă, aşteptam clienţi. A oprit o maşină albă lângă mine, m-a întrebat cât costă şi am urcat. Iniţial, am văzut doar şoferul, dar mi-am dat seama că sunt alţi doi bărbaţi în maşină“, îşi aminteşte tânăra.



Ea spune că unul dintre bărbaţi i-a acoperit gura, iar ceilalţi doi au început să o lovească fără milă. „M-au bătut ca pe un animal şi m-au dus într-un apartament din Mangalia, la o anume Memet Daniela. Ea le-a dat băieţilor care m-au dus acolo nişte bani“, rememorează Cristina, convinsă că a fost vândută unei proxenete.

Tresare când aude zgomotul unei uşi trântite, dar este hotărâtă să-şi spună povestea. „În apartamentul din Mangalia, am fost obligată să fac sex cu doi bărbaţi, prieteni ai soţului femeii care m-a cumpărat“, spune Cristina.

„Se fac bani frumoşi“

Cristina spune că în locuinţa în care a fost sechestrată timp de trei zile se mai afla o altă prostituată. „Fata care era acolo mi-a spus să mă port frumos, că o să-mi fie bine şi se fac mulţi bani“, povesteşte tânăra. Ea îşi aminteşte că a auzit discuţiile purtate între Daniela Memet şi soţul ei, „cărăuşul“ care se ocupa de transportul prostituatelor în Germania, la un club de noapte deţinut de soţii - proxeneţi.

„Când am auzit că vor să mă ducă în Germania, am sărit de la etajul doi. Eram disperată,  vroiam doar să scap de acolo“, spune fata. Scăpată cu viaţă din mâinile proxeneţilor, Cristina a anunţat Poliţia şi a depus o plângere împotriva celor care au ţinut-o prizonieră în locuinţa din Mangalia.

Târgu-Jiu: Majoritatea prostituatelor au fost găsite în zona Calea Bucureşti (foto arhivă)

Aflaţi din  despre ameninţările primite de tânără şi ce face poliţia în acest sens!

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite