Vedetele se mută la mare de 1 Mai / Programul concertelor şi petrecerilor de pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 100 de DJ vor face atmosferă în cluburi și zeci de trupe vor concerta în minivacanța de 1 Mai în stațiunile de pe litoral. Tonul distracţiei se va da şi în acest an în Mamaia şi Vama Veche, unde sunt programate cele mai multe evenimente.

Clubul Bamboo din Mamaia, preferat de vedete, se va deschide în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar la pupitrul de mixaj se va afla DJ Ravin.

Tot vineri seara, în clubul Summer Crush, situat în zona Cazino din Mamaia, va mixa Jerry Ropero, unul dintre cei mai cunoscuți și respectați DJ și producători de muzică house din lume. Petrecerea începe la miezul nopţii, iar animatoarele vor încinge atmosfera.
Animatoarele vor întreţine atmosfera în cluburi
Tot vineri, Partidul Kiss FM ajunge în Crema Summer Club pentru petrecerea deschiderii de sezon. DJ Olix și Dan Fințescu vor fi cei care vor transmite petrecerea live în toată țara. Fetele au intrarea liberă.

image

AFLĂ AICI CUM VA FI VREMEA DE 1 MAI!

Revelion de primăvară

Pe plaja Kudos se va sărbători Revelionul clubberilor, anul acesta fiind cel cu numărul 10. Începând de vineri seara, până în zorii zilei de 1 Mai, vor mixa 15 DJ cunoscuți, atât internaționali, cât și din țară. Boris Werner, Guy J, Enzo Siragusa, Pagal și Andrey Pushkarev sunt doar câteva dintre numele care vor fi prezente la petrecere din acest an.
 DJ Pagal

Sâmbătă, Pepe va concerta în Crema Summer Club. Fetele vor avea intrarea liberă, iar băieții vor plăti 20 de lei pentru un bilet. Moderatorii dimineților de la Radio ZU, Buzdugan și Morar vor veni în Club Crush pentru a face atmosferă la petrecerea Green Senzation. Cei care vor o distracție mai diferită, cu măști pe față, sunt așteptați în Club Tan Tan pentru Casanova’s Carnival. Intrarea este 10 lei, iar în preț este inclusă și o mască. 

image

ELENA UDREA, SIRENĂ PENTRU SALVAMARI

Spectacole pe malul lacului

În Mamaia, concertele organizate de primărie se vor ţine pe malul lacului Siutghiol, vizavi de hotelul Rex.
 „Acolo amenajăm un parc de distracţii, unde vor avea loc concursuri pentru copii, dar şi multe spectacole“, a declarat Petrică Munteanu, reprezentantul Primăriei Constanţa.
Proconsul va cânta în Mamaia
După ora 18.00 şi până la miezul nopţii sunt programate concerte. În cele trei zile de sărbătoare, vor urca pe scenă Proconsul, Laurenţiu Duţă, Gheorghe Gheorghiu, Leo Iorga, Etno Dance, Andreea Bălan, Denisa&Raluca (fosta trupă Bambi), Maria Dragomiroiu, DJ Jungle, Claudia Chiţulescu, Elisabeta Turcu, Ştefania Rareş, Trupa Românaşii, Jean de la Craiova.

60 de ore de muzică

Unul dintre cele mai cunoscute evenimete house din țară, The Mission, revine și în acest an pe litoral „amenințând“ cu trei zile de distracție continuă. Nu mai puțin de 26 de DJ vor face ca muzica să răsune în difuzoarele de pe Plaja Nord din Mamaia, în zona Hanul Piraților. Două corturi special amenajate și încălzite vor găzdui un maraton de 60 de ore de muzică.
Petreceri house în nordul staţiunii Mamaia

image
image


Petrecerea de deschidere este organizată astăzi, iar la pupitre vor sta Mihai Popoviciu și Rosaario Internullo, invitatul special al serii fiind Nina Kraviz. În zilele de 30 aprilie și 1 mai, distracția va continua cu petreceri la care vor mixa nume cunoscute pe plan internațional din industria house: Sven Vath, Steve Lawler, Tania Vulcano, Kerri Chandler, Art Department, Guy Gerber sau Dyed Soundrom. În fiecare zi de festival, petrecerea se va ține pe plajă, unde intrarea va fi liberă. Seara, distracția se mută în corturile The Mission, iar aceesul va fi permis numai pe baza unui bilet.

TÂRG DE ANTICHITĂŢI LA EFORIE

Concurs de miss marca Botezatu

Tot în weekend, postul de televiziune Fashiontv va începe seria evenimentelor Caravanei Frumuseții pe litoral. Sâmbătă, de la ora 20.00, la City Park Mall, cele mai frumoase fete din Constanța se vor intrece pentru mult ravnitul titlu Miss Fashiontv Constanţa 2011.
Designerul Cătălin Botezatu

Designerul Cătălin Botezatu își va prezenta cele mai recente creații, iar Clara Rotescu va aduce o colecție nouă, special creată pentru noul sezon. Manechinele profesioniste Fashiontv vor prezenta colecția Fashiontv Lingerie, creată special pentru evenimentele din cadrul Caravanei Fashiontv, dar și colecția semnată Issabel Lombardi.

La Costineşti, în discoteca Ring, invitaţi vor fi Buzdugan şi Morar, Bianca Drăguşanu, Marina Dina, Plastik Funk, GeoDaSilva, Michael Star, George Punk, DJ Zet şi DJ Westman.
Bianca Drăguşanu vine la Costineşti

Cântări în Vama Veche


Vineri seara, în Vama Veche va concerta trupa E.M.I.L., în club Goblin. Țapinarii vor cânta în Bongo Art Club, iar cei de la El Negro sunt prezenți în Club Zapata. Tot de vineri începe și mini-festivalul de distracție „1 Mai Mare“, pe Plaja Nord. Organizatorii au pregătit concursuri de volei pe plajă, iar o bere va costa doar 3 lei. Pentru astăzi este programată o petrecere cu DJ Theo și White Walls, urmată de un concert al celor de la Sarmalele Reci.
Petrecăreţi de Vama Veche

Sâmbătă, la „1 Mai Mare“, seria de concerte începe de la ora 17.00. Cei de la Blue Pulse vor deschide apetitul pentru distracție. Pe scenă vor mai urca East Roots, Perfect Zero For Infinity, Brigada Hades, Niște Băieți. Seara va culmina cu cei de la Les Elephants Bizzares și concertul trupei hard rock Celelalte Cuvinte.

Vineri seară, Șuie Paparude și Discoballs sunt așteptați pe scena clubului Goblin. Luna Amară va concerta în Club TBA, iar cei de la El Negro continuă distracția în stil raggae în Club Zapata. Iubitorii muzicii folk sunt așteptați, începând cu ora 21.00, în clubul Sunset Beach unde va cânta Walter Ghicolescu. Intrarea este liberă.

image
image
image

GRAD DE OCUPARE DE 90% ÎN MAMAIA. VEZI AICI UNDE MAI GĂSEŞTI LOCURI LIBERE PE LITORAL!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite