Constanţa: UPDATE / Un şofer a încercat să violeze o fetiţă în noaptea de Moş Nicolae

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspectul este în libertate
Suspectul este în libertate

Prins asupra faptului, el a fugit cu maşina deşi era băut, dar a fost prins de poliţişti în localitatea Techirghiol care i-au suspendat permisul de conducere şi îl cercetează în stare de libertate.

Nicoleta Nina Fronea (11 ani) nu a primit cadoul dorit în noaptea de Sfântul Nicolae când copiii visează la darurile pe care le vor găsi în ghetuţe. După o noapte agitată, fetiţa îşi doreşte acum doar să uite totul. „Încă nu mi-a trecut şocul, încet-încet sper să uit“, spune fata.

Copila este din comuna Chirnogeni, dar sâmbătă a mers în vizită la mătuşa sa din satul Plopeni, iar părinţii au rămas acasă. În locuinţa mătuşii şi-a făcut şi apariţia şi Relu Ursu (51 de ani) care vine rar prin sat pentru că lucrează ca şofer în Constanţa.

Lovită şi dezbrăcată


După lăsarea serii, bărbatul a surprins-o pe fetiţă în timp ce mergea la culcare şi a tras-o cu forţa într-o altă cameră. A fost salvată însă la timp de fratele său mai mare, Cornel (18 ani) care a scos-o din încăpere.

Imediat, făptaşul a încercat să se facă nevăzut , s-a urcat în maşină şi a vrut să ajungă la Constanţa chiar dacă era ameţit de băutură. Relu Ursu a fost oprit în zona localităţii Techirghiol unde i s-a luat şi alcoolemia, iar poliţiştii spun că avea 0,79mg/alcool pur în aerul expirat. El este cercetat în libertate.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară de mâine!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite