Constanţa: Unde să te distrezi în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa Vunk concertează în club Phoenix
Trupa Vunk concertează în club Phoenix

Weekend-ul acesta este plin de evenimente la malul mării: în Phoenix cântă trupa Vunk, la Cafè D’Art puteţi viziona comedia „Ursul“, cluburile sunt pline de oferte generoase, iar la Teatrul Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski sunt aşteptaţi iubitorii de operă şi balet.

După o pauză de aproximativ patru ani, trupa Vunk revine pe scenă într-o nouă formulă. Trupa va susţine un concert live mâine seară la ora 21.30 în clubul Phoenix din Constanţa. Preţul biletului la concertul celor trei băieţi este de 30 de lei. Trupa Vank s-a lansat în anul 1999 şi numele era format din iniţialele membrilor, Victor, Alex, Nicu şi Cornel. După plecarea lui Alex, cei trei băieţi au hotărât să-şi shimbe numele şi astfel Vank a devenit Vunk.

Comedia „Ursul“ la Cafè D’Art

Semn, singura trupă de teatru independent din Constanţa, aduce pe scenă o nouă producţie - comedia „Ursul“ de Anton Pavlovici Cehov. În distribuţie sunt actorii Mădălina Petrencu, Gabriel Montescu şi Florin Duda. Spectacolul va avea loc duminică, la cafeneaua Cafe D’Art din Constanţa  la ora 20.00. Preţul unei bilet este de 20 de lei.

Distracţie în cluburi

Cluburile din Constanţa au oferte generoase la acest sfârşit de săptămână. Clubul Next vă invită vineri la Karaoke Winer, cu premii în valoare de 150 de lei. Concursul va fi urmat de o petrecere în stilul Next. White Club & Cafe îi invită pe cei dornici de distracţie la Sailor Party. Navigatorii primesc în dar 10 shot-uri de la bar.

Operă şi balet

Diseară, mâine şi duminică, de la ora 19.00, Teatrul Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski Constanţa îi aşteaptă pe iubitorii de operă şi balet. Diseară, dirijorul Radu Ciorei alături de orchestra sa oferă partea I din Ciclul Serile Orchestrei. Sâmbătă, Ansamblul de Balet va încânta privirile spectatorilor cu spectacolul Cenuşăreasa, după coregrafia lui Călin Hanţiu, iar duminică este programată celebra operă a lui Wolfgang Amadeus Mozard - Nunta lui Figaro.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite