Constanţa: Unde să mergi ieftin la munte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

5 zile la Călimăneşti - Căciulata costă 158 de lei, în perioada septembrie - decembrie. Oferta este valabilă în cadrul programului „O săptămână la munte", lansat Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT). Tuşnav-Sovada, Călimăneşti-Căciulata şi Vatra Dornei sunt cele mai solicitate zone montane.

Prin programul ANAT, turiştii pot merge în sejurui de câte cinci nopţi, în unităţi de cazare de la două la patru stele. Preţurile pornesc de la 158 de lei pentru cazare la hoteluri de două stele, la 3 stele ajung la 258 de lei şi se opresc la 358 de lei, la 4 stele.

„Oferta este agreată de constănţeni, cei mai mulţi dintre ei preferând zone precum Călimăneşti-Căciulata, Tuşnad-Sovata, Slănic-Prahova, Vatra Dornei", a declarat Mihai Gache, senior ticket sale Icar Tours Constanţa.

Preţuri de criză

În ţata Bucovinei, hotelul Carol, de trei stele, este locul ideal pentru aceia care preferă elementele de arhitectură austro-ungară ale faţadei, combinate cu cele medievale din restaurant şi cu cele ultramoderne din mobilierul camerelor. Aici, cinci nopţi, fără masă, costă 258 de lei.

La Băile Călimăneşti, hotel Bitu de patru stele, sejurul de 5 nopţi costă 358 de lei. Aici puteţi pescui, merge la vânătoare, puteţi face alpinism sau parcurge diverite trasee turistice.

În plus, puteţi combina călăria cu şedintele de masaj sau de la bazele de tratament. Tot la trei stele, la 1.400 de metri altitudine, vila Ştefana din Păltiniş este locul ideal pentru aceia care dsoresc să petreacă cinci zile la munte cu preţ de criză.

Concediu la 150 de lei

Cele mai ieftine locuri de cazare sunt la hotel Păltiniş şi Riviera din Sinaia, Mary din Buşteni, Cheia din zona montană cu acelaşi nume, hotel Muscel din Câmpulung Muscel, Coroana din Braşov, Antistress din Paltin, vila Turnu din Călimăneşti, unde cinci nopţi costă 158 de lei.

Biletele se pot procura de la agenţiile membre ANAT, în program fiind înscrise 50 de hoteluri din toate zonele montane.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite