Constanţa: Unde puteţi sărbători cu 10 euro Ziua Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii îşi vor putea spune „La mulţi ani“ pe 1 Decembrie din Bulgaria, Turcia sau Praga. Ofertele cele mai tentante le au bulgarii, o noapte cu mic-dejun fiind de doar 10 de euro. În ţară, puteţi sărbători Ziua Românilor, la Predeal, cu 55 de euro, iar la Praga cu 260 de euro.

Agenţiile de turism din Dobrogea şi Bărăgan au oferte imbatabile pentru Ziua Naţională a României... peste graniţe. Pentru prima zi a iernii, super-oferte sunt mai ales la bulgarii, dar oferte de vis oferă şi cehii sau turcii.

Astfel, românii vor spune „La mulţi ani, România!“ de la Nisipurile de Aur din Bulgaria, hotel de 3 stele, cu 10 de euro şi cu 19 euro din staţiunea Sfinţii Constantin şi Elena. Agenţia de turism Icar Tours din Constanţa oferă un sejur, din 30 noiembrie şi până pe 2 decembrie, la hotel Pliska de la Nisipurile de Aur de 3 stele, cu 10 euro pe noapte. În preţ este inclus şi micul dejun.

O excursie până la Praga, 4 nopţi cazare la hotel de patru stele, avion şi ghid incluse, costă 260 de euro.

Bărăganul, sărac în oferte


Praga, Istanbul sau Barcelona, sunt doar câteva dintre ofertele puse la dispoziţie de agenţiile de turism din Slobozia sau Călăraşi. „Avem oferte din toată Europa, mai puţin din România, însă sperăm să primim cât mai repede şi destinaţii româneşti“, spune Mihaela Dabu, reprezentantul uneia dintre agenţiile de turism din capitala Bărăganului.

Dacă alegeţi destinaţiile externe, agenţiile din Slobozia oferă patru zile în Bulgaria cu 69 de euro, Pentru 4 zile la Istanbul, all incluvis, agenţiile de voiaj din Călăraşi oferă celor interesaţi preţuri avantajoase: 299 de euro excursia de persoană.

Reduceri în Deltă de Ziua Naţională

Şi în Delta Dunării puţine pensiuni au pregătit programe speciale pentru Ziua Naţională, însă având în vedere că evenimentul pică în mijlocul săptămânii, într-o zi de miercuri, hotelierii spun că orice turist e binevenit.
„Avem un pachet de 4 zile cu 180 de euro. În mod normal, o noapte de cazare costă 60 de euro, dar noi avem oferta: plăteşti 3 şi stai 4. În preţ sunt incluse şi plimbările cu barca pe lacurile din zona Sulina, trei mese pe zi şi taxele“, susţine Paul Branivici, proprietarul hotelului plutitor Anda.

Tort tricolor şi muzică românească


Special pentru Ziua Naţională, Branovici pune la bătaie un meniu special: miel umplut, tort tricolor şi ţuică gratis. Şi la Sulina puteţi beneficia de reduceri speciale de 1 decembrie, cu până la 20%.

„În perioada Zilei Naţionale coborâm preţul de la 120 la 100 de lei, plus o plimbare gratuită la o partidă de pescuit cu capturi garantate, în locuri deosebite. În cinstea Zilei Naţionale vom pune numai muzică populară românească, dar la cerere băgam şi ucraineană, după vodcă“, spune Sorin Solotchin, patronul pensiunii Sellina din Sulina. 

În ţară, cea mai tentantă ofertă este prin programul „O săptămână la munte“, pentru care va trebui să scoateţi din buzunare între 158 de lei, pentru cazarea la un hotel de două stele, şi 258 de lei, pentru confortul oferit la trei stele.



Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite