Constanţa: Unde ne distrăm în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Velea concertează în Van Frans
Alex Velea concertează în Van Frans

Concerte live de disco, house, rock şi jazz, petreceri şi concursuri, sunt numai câteva dintre mijloacele de distracţie care îi aşteaptă pe constănţeni la distracţie.

Iubitorii muzicii rock sunt asteptaţi duminică, de la ora 21.00, în Club Next pentru Rock Night, o seară în care acordurile de chitară şi bass vor răsuna până dimineaţă după un playlist atent selecţionat. Reprezentanţii clubului îşi aşteaptă oaspeţii cu promoţii: Red Bowler scotch whisky + 5 Cola la doar 100 lei. Serile de duminică vor fi rezervate, pe viitor, exclusiv muzicii rock.

Corneliu Stroe & Foxy Lady Band în Club Doors

Muzica blues este readusă la malul mării de un talent incontestabil: Corneliu Stroe. El va fi acompaniat duminică seara, de la ora 21.30, în Club Doors, de Foxy Lady Band. Nu vor lipsi piesele funk, country şi rock, ingrediente de nelipsit pentru o seară de neuitat alături de prieteni. Rezervările pot fi făcute telefonic la Club Doors.

Alex Velea la Balului Bobocilor

Alex Velea este invitat de onoare, diseară, în clubul constănţean Van Frans, la Balul Bobocilor Facultăţii de Medicină Dentară şi Tehnică Dentară. Velea va interpreta piesele care l-au consacrat şi care au făcut valuri în această vară pe litoral. Preţul unui bilet este de 20 de lei în avans sau 25 de lei la intrare. Rezervările se pot face şi telefonic la sediul clubului.

Un nou concert al trupei Proconsul in Club Phoenix

Trupa Proconsul revine diseară la Constanţa pentru un concert special în Clubul Phoenix de la ora 21.30. Ultimul album semnat Proconsul se intitulează „Sens unic“ şi conţine 10 piese pe care fanii trupei le vor putea asculta live. Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite