Constanţa: Unde ne distrăm în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă diseară puteţi merge la carnaval veneţian ori la librăria Cărtureşti să discutaţi despre măsura în care vă regăsiţi în spaţiul în care trăiţi, duminică puteţi nerge la piesa de teatru „Domnişoara Julia", în Café d'Art.

O super petrecere este organizată diseară, Veneţian Carnaval Party, în Club Bellagio din staţiunea Mamaia. Punctul culminant al serii va fi prezentarea de modă cu vedete. Printre invitate se numără şi Adelina Pestriu.

„Spaţiul meu, viaţa mea", la Cărtureşti

Dacă doriţi să participaţi la discuţii despre mediul în care trăim, dacă vreţi să aflaţi în ce măsură vă regăsiţi în staţiul în care trăim, atunci mergeţi diseară, de la ora 19.00, la librăria Cărtureşti, pentru a participa la seminarul „Spaţiul meu, viaţa mea".

Se redeschide Club Zoom

Înainte de petrecerea oficială de redeschidere, care va avea loc mâine, Club Zoom te aşteaptă diseară la petrecerea intitulată Berlin Crew Showcase. Line-up-ul este asigurat de Just D'ligh, Rammon, Adam Bogdan şi Ciorty. Preţul intrării este de 10 lei. Petrecerea începe diseară la ora 23.00.

Diana Bişinicu lansează albumul „Rina"

Diana Bişinicu va lansa albumul „Rina" la Biavati Beach Club din Mamaia. Petrecerea începe la ora 23.00 alături de Hrista Lupci, Gheorghe Caraulani, Gică Coadă, Stelian Arău, Yioryi Nicolae, Gigi Sima, Ioti Mela, Dani Peanci, Adi Uzum, Ionuţ Bacale, Tomi Caramitru şi ansamblul de dansuri armânesti „Iholu".

„Rina" este cel de-al doilea album de muzică armânească semnat Diana Bişinicu. O surpriză plăcută va fi prezentarea de modă a Clarei Rotescu.

Spectacolul „Domnişoara Julia", în Café d'Art

Teatrul Semn vă invită la spectacolul „Domnişoara Julia", de August Strindberg, duminică, în Café d'Art. Piesa este un amestec de nebunie şi erotism, un joc al relaţiilor nepermise, o poveste în trei, într-o noapte magica.

Este o înlănţuire de patimi, care dezlănţuie incontrolabil fiinţele prinse în joc. Regia este semnată de Mădălina Petrencu, iar muzica poartă amprenta lui Adrian Stovian. Actorii care vor urca pe scenă sunt Carmen Montescu, Ionuţ Buruiană şi Irina Aboaice. Bilete se găsesc la locaţie, preţul fiind de 20 de lei. Spectacolul este programat să înceapă la ora 21.00.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite