Constanţa: Unde mergem la sfârşit de săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârşitul de săptămână se anunţă unul de pomină, cu petreceri şi stand up cafe. În această seară, trupa The MOOod concertează în clubul Pulse. Mâine : petrecere pe ritmuri greceşti.

Karaoke Cafe vă aşteaptă diseară, de la ora 20.00, la un spectacol de stand-up comedy cu Tiberiu Popovici, unul dintre cei mai tineri şi promiţători comedianţi români prezenţi pe scenele constănţene. Preţul unui bilet este de 20 de lei. În acelaş club, petrecerea continuă mâine seară, începând cu ora 22.00, la Greek Mega Party. Este o petrecere la care veţi dansa, veţi cânta şi vă veţi distra până în zorii zilei pe ritmuri greceşti.

Concert The MOOod în Club Pulse
Trupa The MOOod va concerta în Club Pulse diseară, începând cu ora 23.00. Formaţia este compusă din Marius Moise (voce), Bogdan Spirea (tobe, vocal secundar), Mircea Valah (chitară, vocal secundar), Horia Stere (chitară bass) şi genul muzical abordat este rock alternativ. Preţul unui bilet la concertul trupei The MOOod este de 15 lei.

Vlad Grigorescu îţi citeşte gândurile

Duminică va avea loc premiera spectacolului „Blind“, în Cafe d’Art, începând cu ora 20.00. Spectacolul prezentat de Teatrul de Magie cu Vlad Grigorescu doreşte să transmită un mesaj social, fiind o demonstraţie artistică de mentalism ce va include citirea gândurilor, manipulare, clarviziune, sugestie şi premoniţie. Biletul costă 20 de lei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite