Constanţa: Unde mergem în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piese de teatru, concerte în cluburi, târguri şi expoziţii, filme, sunt doar câteva dintre variantele pentru care constănţenii pot opta pentru a-şi petrece timpul liber în acest weekend.

Sâmbătă, de la ora 19.00, la Teatrul de Stat este programat spectacolul Pescăruşul, de Cehov. Vor urca pe scenă Dana Dumitrescu, Bogdan Bucătaru, Mihai Sorin Vasilescu, TamaraRoman, Eugen Mazilu, Maria Lupu, Laura Iordan, Adrian Dumitrescu, Lucian Iancu.

Târg de Nunţi

Până duminică, la ultimul etaj al City Park Mall este deschis Târgul Naţional de Nunţi Mariage ExpoShow. Expoziţia poate fi vizitată zilnic, între orele 10.00 şi 22.00. Vizitatorii vor fi premiaţi la final cu premii, dacă se înscriu la concursul organizatorilor.

Concert Dan Bălan

Cunoscutul artist Dan Bălan va concerta în clubul constănţean Crush. Piesa de rezistenţă va fi Chica Bomb, promovată intensiv în ultima perioadă. Videoclipul este realizat de Hype Williams, cel care colaborează şi cu Jessica Simpson, Puff Daddy şi alţii.

Emilia Popescu la Constanţa

Luni, la ora 19.00, la Casa de Cultură Constanţa este programat spectacolul „Cafeneaua“ de Sam Bobrik & Ron Clark, în regia lui Horaţiu Mălăele. Din distribuţie fac parte Horaţiu Mălăele, Dana Dogaru şi Emilia Popescu. Biletul costă 50 sau 60 de lei.

Poftiți la teatru în ținută de gală!

„Bach & Baccus“ se intitulează noul proiect care reuneşte muzică simfonică şi un moment de degustare de vinuri - oferită de VINEX Murfatlar Cernavodă şi Crama Hinog, în holul Teatrului Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski Constanţa.

Se doreşte astfel lansarea modei europene, unde spectatorii vin la Operă în costum şi cravată sau chiar smoking, iar doamnele în rochii de seară. Spectacolul va avea loc vineri, 5 februarie, de la ora 18.00, la sala teatrului şi este o premieră în seria concertelor simfonice constănţene.

„Totul a pornit de la un joc de cuvinte şi de la ideea de a atrage publicul spre muzica simfonică. Experienţa serilor de acest gen am trăit-o la Cluj, unde am fost invitat la un concert similar şi am observat că a avut priză la public“, a declarat dirijorul Radu Ciorei.

Invitaţie la muzeu

Muzeele sunt deschise sâmbăta şi duminica până la ora 17.00. Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa este deschis de miercuri până duminică, între orele 9.00 şi 17.00. Un bilet costă 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru elevi şi studenţi.

Muzeul de Artă Populară este deschis în fiecare zi între orele 9.00 şi 17.00. Biletul costă 5 lei pentru adulţi şi 2,5 lei pentru elevi şi studenţi.  Muzeul de Artă din Constanţa este deschis zilnic între orele 9.00 şi 17.00. Biletul costă 9 lei pentru adulţi şi 4,5 lei pentru elevi şi studenţi.

La Muzeul Marinei Române biletul costă 8 lei pentru adulţi şi 4 lei pentru elevi şi studenţi.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite