Unde mergem în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţapinarii concertează duminică
Ţapinarii concertează duminică

Cluburile au pregătit petreceri pentru îndrăgostiţi, la Doors cântă Ţapinarii, iar la teatru este programat spectacolul Pescăruşul.

Petreceri lanţ în Club Next

Weekendul începe din această seară, de la ora 21.30, în Club Next cu un concurs: „Shake Your Monkey“. Şase concurente îşi vor demonstra talentul la dans. Vor fi numai patru câştigătoare cu tot atâtea premii pe măsură. Mâine, petrecerea continuă cu „Hot Style Disco&Karaoke Show“, iar duminică are loc „Sweet Next Valentines Dancing Party&Karaoke“. Îndrăgostiţii care fac rezervare primesc şampania din partea casei.

Petreceri incendiare în Two şi La Bebe

Sâmbătă, în clubul Two va avea loc o petrecere dedicată îndrăgostiţilor. Este organizată o tombolă cu premii. Tot o petrecere pentru îndrăgostiţi este organizată şi în barul La Bebe, din Satul de Vacanţă. Toţi participanţii vor primi o băutură gratis.

Ţapinarii la Doors

În clubul Doors va avea loc o petrecere Anti Valentine’s Day, cu trupa Ţapinarii, care lansează albumul „2010 ani de folk alternativ“. Biletul de intrare costă 20 de lei, iar concertul începe la ora 21.00.

Spectacol la teatru

Duminică, de la ora 19.00, la Teatrul de Stat este programat spectacolul Pescăruşul, de A.P. Cehov. Regia este semnată de Ion Cărmăzan, iar ilustraţia muzicală de Camil Dumitrescu.
Vor urca pe scenă Dana Dumitrescu, Bogdan Bucătaru, Mihai Sorin Vasilescu, Tamara Roman, Eugen Mazilu, Maria Lupu, Laura Iordan, Adrian Dumitrescu, Lucian Iancu, Cosmin Mihale şi Roman Florentin.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite