Constanţa: Unde mergem în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anna Lesko va fi vedetă în Club Wish
Anna Lesko va fi vedetă în Club Wish

Constănţenii au parte de petreceri pe cinste, unde invitaţii de seamă sunt Anna Lesko, Grasu XXL, Pindu, Maximilian, precum şi multe vedete care au pozat în Playboy.

În Club Wish are loc Russian Party alături de Anna Lesko. După concertul Annei, petrecerea continuă până în zori pe muzică mixată de DJ Pity G. Biletul costă 20 de lei, iar fetele au intrarea liberă.

În Clubul Wish are loc în această seară un concert susţinut de Maximilian şi Grasu XXL. Invitatul special al serii este JJ. Fetele au intrarea liberă.

Diseară, Pindu & Cornelia Rednic vor concerta în Club Two. Colaborarea solistei de muzică populară cu trupa de aromâni din Constanţa a început în 2008, iar albumul „Ascultă-mi gione armân“ s-a bucurat de un mare succes. Biletul costă 15 lei.

În această noapte, în Clubul Crush, este Playboy Party. Petrecăreţii sunt invitaţi să le cunoască pe vedetele care au pozat în revista pentru adulţi:  Daniela Crudu, Marina Dina, Roxana Dobre şi Nicoleta Macarencu. În cadrul petrecerii de la Constanţa, va fi lansat ultimul numar al revistei Playboy. Biletul costă 20 de lei, iar fetele au intrare liberă.

Poftiţi la teatru!

Sâmbătă, la ora 19.00, la Teatrul de Stat este programat spectacolul „Strangers in the night“. Regia artistică este semnată de Sorin Militaru, iar cea muzicală - de Mircea Kiraly. Duminică, la aceeaşi oră, este programt spectacolul „Să ne răzbunăm, iubito“. Biletul de intrare costă 10 sau 20 de lei.

Mâine seară, de la ora 18.00, la Teatrul de Operă şi Balet „Oleg Danovski“ este programat spectacolul „Spărgătorul de nuci“, de P.I. Ceaikovski. Duminică, de la aceeaşi oră, constănţenii pot urmări spectacolul de operă „Traviata“. Un bilet costă între 10 şi 25 de lei de persoană, iar cei care fac parte din grupuri organizate plătesc 8 lei.

Luni, 15 martie, de la ora 19.00, maestrul Radu Beligan vine pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor cu piesa „Egoistul“, de Jean Anouilh. Este vorba despre o piesă autobiografică, pe alocuri cinică despre viaţă şi moarte, despre iubire şi căsnicie, părinţi şi copii, prietenie, egoism şi generozitate. Un umor exploziv, o replică strălucitoare şi o eleganţă verbală cum ne-a obişnuit în toate piesele sale Radu Beligan. Preţul unui bilet este de 70 sau 80 lei, în funcţie de locul ocupat în sala de spectacole.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite