Constanţa: Un tânăr din Cobadin a fost prins de poliţişti după ce a omorât un om

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 19 ani este cercetat de poliţiştii constănţeni pentru violare de domiciliu, tâlhărie şi omor deosebit de grav. El a pătruns în locuinţa unui bărbat, l-a agresat, după care i-a sustras o sumă de bani. Din cauza loviturilor primite, bărbatul a decedat.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, cu sprijinul celor de la Serviciul de Investigaţii Criminale Vrancea, l-au prins pe Petronel Ţurcanu, de 19 ani, din Cobadin, suspectat de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, tâlhărie şi omor deosebit de grav.

Tânărul este suspectat că, în ziua de 17 iunie, a pătruns în casa lui Teodor Pangă, de 82 de ani, din Agigea, pe care l-a bătut şi l-a jefuit. Din cauza loviturilor pe care le-a primit, bătrânul a decedat. Oamenii legii au stabilit că tânărul a pătruns în locuinţa bătrânului după ce a spart un geam, dar nu a găsit mai mult de 250 de lei în casa victimei.

Tânărul a fost găsit pe raza judeţului Vrancea, în zona triajului staţiei CFR Mărăşeşti şi a fost preluat de o escortă din cadrul IPJ Constanţa.

Pe numele lui Ţurcanu a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Constanţa şi urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite