Constanţa: Un şofer prins beat şi fără permis a rămas fără maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul consumase alcool
Şoferul consumase alcool

Un bărbat de 33 de ani a trăit o noapte de pomină în compania poliţiştilor care i-au confiscat maşina după ce au descoperit că nu avea permis, se afla sub influenţa alcoolului şi în plus numerele de înmatriculare erau expirate.

Claudiu Andrei Tătaru (33 ani) a fost protagonistul raziei organizate de poliţiştii din Megdgidia sâmbătă noaptea. Sâmbătă seara a fost surprins de şeful de post din Deleni în timp ce încerca să se urce la volanul maşinii sale, un BMW (B5772PG). Ştiind că nu are permis poliţistul a intervenit. Tătaru l-a înjurat, l-a ameninţat şi s-a întors în casă. Nu a renunţat însă la intenţia sa.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 2.00  Tătaru a fost oprit în trafic, în localitatea Peştera, de o patrulă de Poliţie aflată în misiune. Pe lângă faptul că nu avea permis de conducere, Tătaru era şi sub influenţa alcoolului. La testarea cu Drager s-a stabilit o concentraţie alcoolică de 0,79 miligrame alcool/litru în aer expirat. În plus numerele de înmatriculare ale autoturismului erau expirate iar maşina nu era asigurată. Şoferului i s-a interzis să mai urce la volan. Poliţiştii i-au explicat că autoturismul va rămâne în faţa sediului Poliţiei Peştera până va veni să-l ridice cineva care are permis.

Tătaru a fost dus la spitalul din Medgidia pentru a i se lua probe de sânge, însă a refuzat. Ca urmare oamenii legii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism cu numere de înmatriculare expirate pe drumurile publice, fără permis şi sub influenţa alcoolului şi refuzul de a i se recolta probele biologice.

Tătaru nu s-a liniştit. A revenit în Peştera şi împreună cu mai mulţi prieteni a pătruns în sediul Poliţiei, l-au înjurat pe agent şi i-au cerut să-i lase să recupereze BMW-ul. Agentul a scos pistolul şi a reuşit să-i pună pe fugă.

Tătaru a adăugat la învinuirire mai sus amintite şi pe cea de ultraj ancheta în cazul său fiind preluată de procurori.

Tânărul are antecedente penale fiind condamnat anterior la închisoare pentru fapte comise cu violenţă şi conducere fără permis.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite