Constanţa: Un şofer drogat a sărit la bătaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer beat şi drogat s-a ales cu dosar penal, după ce a lovit mai multe maşini şi a vrut să ia la bătaie câţiva ziarişti.

Ionică Valentin Alin (33 de ani) a făcut în scandal la o secţie de poliţie din judeţul Constanţa. El a fost adus la secţie de oamenii legii pentru că fusese implicat într-un accident rutier în localitatea Ovidiu , unde a lovit  mai multe autoturisme.

Bărbatul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a lovit alte trei autoturisme care circulau regulamentar din sens opus.

Bărbatul a consumat marijuana

Şoferul a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă pentru recoltarea  probelor, medicii  stabilind că a consumat marijuana. În plus, poliţiştii au stabilit că şoferul s-a urcat la volan şi cu permisul suspendat.

În momentul în care a fost luat la întrebări de poliţişti în legătură cu accidentul în care fusese implicat, conducătorul auto a devenit agresiv şi a sărit să-i bată pe  jurnaliştii, care se aflau în zonă, el fiind calmat de poliţişti numai cu cătuşele.

Autoturismul a fost dus la sediul Poliţiei Rutiere, unde a fost sigilat. Reprezentanţii  Biroului pentru Combaterea Crimei Oganizate Constanţa vor face o percheziţie a maşinii pentru a vedea dacă există şi alte substanţe cu efect halucinogen în autoturism.

Pentru faptele săvârşite bărbatul a fost amendat şi s-a ales cu dosar penal.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite