Constanţa: Un şofer s-a răsturnat cu BMW-ul în câmp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentele s-au produs din cauza neatenţiei şoferilor
Accidentele s-au produs din cauza neatenţiei şoferilor

Mihai Gabriel Ciornei, de 28 de ani, s-a răsturnat ieri, în jurul orei 16.00, cu autoturismul marca Opel, cu numărul de înmatriculare CT 84 JOA, pe drumul care leagă Techirghiol de Moviliţa. Trei persoane au ajuns la spial cu răni uşoare după ce maşina s-a răsturnat în câmp.

Bărbatul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în câmp. Şoferul şi alţi doi pasageri, George Valentin Chifan şi Flotin Biţă, au ajuns la spital cu răni uşoare.

Poliţia Rutieră a stabiliti că Mihai Gabriel Ciornei consumase băuturi alcoolice.  Aparatul etilotest a înregistrat 0,49 la mie miligrame pe litru de alcool în aerul expirat. Şoferul se va alege cu dosar penal.

S-a răsturnat cu BMW-ul în câmp

Un alt şofer s-a răsturnat ieri cu maşina în câmp. Alin George Barbu, de 19 ani din Limanu, conducea un autoturism marca BMW, înregistrat în Bulgaria, BG 261S”, dinspre Mangalia către Negru Vodă.

La Kilometrul 16, tânărul a derapat cu maşina, din cauza poleiului care se formase pe carosabil şi s-a rostogolit de mai multe ori în câmp. Atât şoferul cât şi pasagerul din dreapta, Gabriel Paveloiu, au fost răniţi uşor. Pasagerul din dreapta se află sub supraveghere medicală.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite