Constanţa: FOTO Un octogenar a fost găsit înecat în lacul Tăbăcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locul unde s-a înecat George Cherulescu
Locul unde s-a înecat George Cherulescu

Un bărbat de  85 de ani a fost găsit înecat, în jurul orei 14.30, în Lacul Tăbăcărie, în apropiere de biserica Sf. Mina. Elevi care se întorceau de la liceu pe malul lacului Tăbăcărie au anunţat pompierii prin apelul unic de urgenţă 112.

Martorii spun că trupul bătrânului George Cherulescu plutea la o distanţă de aproape 20 de metri de mal. La faţa locului a fost necesară intervenţia unui echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“, pentru a aduce la mal cadavrul.

image

Bătrânul nu avea asupra sa niciun act de identitate, ci doar o geantă, un baston şi o haină în care avea opt lei, o sticlă de coniac şi un bilet de călătorie RATC. La faţa locului au rămas o batistă udă şi urme de apă de la echipa care l-a luat pe bărbat din lacul Tăbăcărie.

image

Oamenii legii au ridicat cadavrul, iar la examinarea sumară nu au fost constatate urme de violenţă. Cadavrul a fost transportat la Morga Cimitirului Central din Constanţa pentru efectuare necropsiei şi a stabilirii cu exactitate a cauzelor morţii.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite