Constanţa: Un pompier ISU a provocat un accident rutier pe drumul spre Valu lui Traian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu mai puţin de 24 de ore înainte, un alt subofiţer al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a provocat un accident rutier, pe aceeaşi porţiune de drum.

Subofiţerul Iulian Dumitru Ilie (31 de ani) este angajat în Medgidia, la detaşamentul de Pompieri din localitate. Bărbatul a pierdut a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens, unde a lovit maşina condusă de Costel Chiru (41 de ani).

Victima a fost transportată la spital şi diagnosticată cu politraumatisme prinn accident rutier, fără a rămâne internat.


La doar trei ore de la producerea accidentului, echipajele de ambulanşă au fost din nou solicitate pentru o altă intervenţie pe acelaşi drum naţional.
Sorin Marodin (27 de ani) se deplasa la volanul unui autoturism marca Dacia Logan, dinspre localitatea Constanţa spre Valu lui Traian.

Bărbatul a frânat brusc şi pentru că nu a mai putut stăpâni maşina, a ieşit de pe şosea, s-a rtăsturnat. Autourismul s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului.


Constănţeanul a ajus la spital cu multiple traumatisme la nivelul gambelor şi capului, însă a refuzat să rămână internat.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite