Constanţa: UPDATE / Un poliţist din Medgidia şi complicele său, acuzaţi de corupţie (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dosarul este la Parchetul Curţii de Apel Constanţa
Dosarul este la Parchetul Curţii de Apel Constanţa

Un poliţist din Medgidia a fost reţinut aseară de către ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), structura Constanţa, bănuit fiind că ar fi luat mită.

Poliţistul Ion Dorin a fost reţinut aseară, în urma unui flagrant organizat de lucrătorii din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA).
Bărbatul este angajat de doi ani al Serviciul Rutier de Poliţie, biroul din Medgidia.
Poliţistul a cerut 1.000 de lei pentru a nu-i face dosar penal lui Felix Raul Căprar (18 ani), prins că a condus un autoturism cu numere de înmatriculare expirate.

Flagrantul a fost organizat ieri după-amiază, la ora 16.00, în localitatea Medgidia. Poliţistul a fost reţinut pentru 24 de ore, în baza unei ordonanţe de urgenţă.

Tot ieri a fost reţinut şi Ştefan Popescu, acuzat de complicitatea la fapte de corupţie.
Bărbatul este prieten al agentului de poliţie şi s-a ocupat de intermediere, el fiind cel care a luat banii de la denunţător şi i-a dat poliţistului.
„În cursul zilei de astăzi, Ion Dorin va fi prezentat în faţa judecătorilor, cu propunerae de arestare preventivă“, a precizat Luminiţa Poenaru, purtătorul de cuvânt al Parhetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.

Ofiţerii DGA i-au organizat un flagrant omului legii, în timp ce primea 1.000 de lei pentru a nu întocmi un dosar penal . Procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa se ocupă de caz.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite