Constanţa: UPDATE Un poliţist bucureştean a ratat drumul spre mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa după ce a provocat un accident de circulaţie, azi dimineaţă, în zona localităţii Poarta Albă.

Update, ora 12.00: Şoferul care a provocat accidentul de astăzi se numeşte Ion Florin Cheron (46 de ani). Poliţistul conducea un autoturism Volkswagen pe drumul naţional 22 C, Medgidia Constanţa. Pe pod a ieşit de pe banda sa de mers şi a intrat în coliziune cu un Logan (CT 63 MSA), la volanul căruia se afla Cristian Pârvu (46 de ani), angajat al Penitenciarului Poarta Albă, care se îndrepta spre muncă. Cauzele producerii accidentului sunt încă necunoscute.

Şoferul este comisar la Secţia 21 a Poliţiei Capitalei şi venea spre litoral, în maşina personală, împreună cu soţia şi fiica sa. În zona podului din localitatea Poarta Albă comisarul a scăpat maşina de sub control şi a intrat pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o altă maşină care circula regulamentar. Poliţiştii Serviciului Rutier care au cercetat accidentul au spus că cel mai probabil comisarul a ajuns pe contrasens din cauza ceţii de pe şosea.
În urma accidentului soţia şi fiul poliţistului au ajuns la spital.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite