Constanţa: Un milion de euro pentru distracţia de 1 Mai pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a făcut publică suma care s-a cheltuit pentru ca evenimentele organizate pe litoralul românesc cu ocazia zilei de 1 Mai să atragă cât mai mulţi turişti.

„Suntem conştienţi că într-un an de profundă criză economică, numai cu investiţii majore în activităţi care să atragă turiştii pe litoral, vom reuşi să depăşim momentele dificile. Acest lucru a fost înţeles de mulţi investitori. Din estimările noastre, cheltuielile generate de organizarea evenimentelor pentru 1 Mai se apropie de 1 milion de euro, sumă care nu va fi recuperată în timpul minivacanţei. Această sumă reprezintă o investiţie în viitorul turismului românesc“, a declarat Daniel Vasilescu, preşedintele FPTR.

Distracţia începe de mâine, ora 14.00, cu un spectacol maraton ce va cuprinde concerte, proiecţii de filme, petreceri şi alte actiuni, derulate pe plaja La Steaguri din Neptun.

Un alt eveniment de anvergură are loc sâmbătă, de 1 mai, începând cu ora 15.00, şi este organizat de FPTR, hotelul Phoenicia şi reţeaua hotelieră Perla Majestic. Este vorba despre parada hotelierilor, organizată pentru a marca debutului sezonului estival 2010. Pe artera principală din Mamaia va avea loc un carnaval din care vor face parte care alegorice, motociclete, maşini de epocă şi de lux, o fanfară şi 400 de majorete costumate, sugerând teme specifice turismului. Parada va fi precedată de un show aviatic.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite