Constanţa: UPDATE / Jandarmul sinucigaş păzea vilele de protocol din Neptun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Matache lucra din 2007 ca jandarm
Ionuţ Matache lucra din 2007 ca jandarm

Azi-dimineaţă, la ora 8.00, un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, care păzea unul dintre obiectivele aflate în responsabilitatea Jandarmeriei, din staţiunea Neptun, a fost găsit împuşcat. Descoperirea a fost făcută de comandantul gărzii.

Reprezentanţii Jandarmeriei spun că subofiţerul Ionuţ Matache, în vârstă de 25 de ani, era angajat din anul 2007 şi nu era căsătorit.

„A fost constituită o comisie de anchetă internă care va cerceta împrejurările producerii acestui incident şi a fost sesizat Parchetul Militar", a declarat Sorin Trancă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa.

Subofiţerul păzea una dintre vilele de protocol ale RAPPS din Neptun. Colegii săi au fost şocaţi când au aflat cele petrecute. Ei l-au descris pe Matache ca fiind o fire veselă şi au spus că tânărul nu s-a plâns niciodată că ar avea probleme.

El a fost descoperit în momentul în care comandantul gărzii a venit în inspecţia de dinainte de schimbul de tură. Subofiţerul se împuşcase în cap cu armamentul din dotare. Nimeni nu îşi poate explica ce anume l-a împins pe tânăr la acest gest însă surse din cadrul anchetei au spus că în telefonul său mobil au fost descoperite două mesaje de adio adresate familiei sale şi prietenei sale.

Matache şi-a pus căpăt zilelor trăgându-şi un glonţ în cap cu pistolul din dotare, un Carpaţi de calibru 7,65 milimetri.

Vom reveni cu amănunte!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite