Constanţa: Un hoţ s-a electrocutat în timp ce fura combustibil din vagoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost rănit în timp ce fura produse petroliere din vagoane
Tânărul a fost rănit în timp ce fura produse petroliere din vagoane

Tânărul în vârstă de 20 de ani a ajuns la spitalul din Medgidia cu arsuri de gradul 2 pe 50% din corp, dar şi cu traumatism cranian şi comoţie cerebrală şi se află sub supraveghere medicală.

Accidentul s-a produs aseară în jurul orei 22.30 în timp ce tânărul se afla urcat pe un vagon din componenţa unui tren care trecea prin zona podului de la ecluza Cernavodă.

Poliţiştii de la Secţia de Transporturi Feroviare au fost anunţaţi că o persoană a fost rănită, dar când au ajuns la faţa locului nu au mai găsit nicio victimă.

Subcomisar Cerasela Miron spune că în urma cercetărilor la spitalul din Medgidia a fost găsit Ionuţ S.(20 de ani) din satul Faclia cunoscut că obişnuieşte să sustragă fier vechi şi produse petroliere.

Tânărul a suferit arsuri în timp ce era urcat pe vagon şi s-a format un arc electric. Rănitul a rămas în spital pentru a primi îngrijiri medicale. Ulterior, poliţiştii au găsit într-un tren care a oprit la Medgidia şi două bidoane din plastic de câte 25 de litri fiecare care se crede că aparţineau tânărului.

Căzut de pe scara trenului

O altă echipă de la Secţia Regională de Poliţie Transporturi Constanţa trebuie să identifice un bărbat care aseară a căzut de pe scară după ce trenul a ajuns în gara Medgidia.

Bărbatul se afla în stare de inconştienţă şi a fost transportat la spital unde s-a constatat că era în comă alcoolică. Asupra lui nu s-au găsit acte de identitate, iar acum se fac cercetări pentru a se stabili cine este persoana căzută.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite