Constanţa: Un fost poliţist va fi judecat pentru ucidere din culpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Procurorii au finalizat cercetările
Procurorii au finalizat cercetările

Procurorii au finalizat cercetările în cazul lui Nicolae Munteanu (40 de ani) care a condus maşina personală şi a accidentat mortal un pieton care traversa prin loc nepermis. Anchetatorii au mai stabilit că şi victima şi acuzatul băuseră alcool.

Accidentul de circulaţie s-a produs pe 18 iunie când Nicolae Norel Munteanu, agent la secţia 2 a plecat din Năvodari spre Constanţa cu maşina personală.

Pe drumul comunal dintre Năvodari şi Mamaia, poliţistul l-a accidentat pe Marian Postolache care traversa prin loc nepermis şi fără să se asigure. Anchetatorii au stabilit că maşina condusă de poliţist circula cu aproximativ 70-80 de kilometri pe oră şi nu a mai putut evita victima în vârstă de 51 de ani care a decedat imediat după impact.

În urma testelor de alcool, anchetatorii au stabili că agentul avea 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, lucru motivat de bărbat că băuse bere pentru că a fost liber. Legiştii au stabilit că victima a decedat din cauza multiplelor traumatisme şi că se afla în stare avansată de ebrietate.

Odată cu finalizarea cercetărilor, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa au anunţat că s-a dispus trimiterea în judecată a fostului agent de poliţie de la Secţia 2 pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite