Constanţa: Un fals patron a fost dat în urmărire de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul este căutat în ţară şi în străinătate
Bărbatul este căutat în ţară şi în străinătate

Valeriu Teodorescu (49 de ani) este căutat la nivel naţional şi internaţional pentru un prejudiciu de peste 200.000 de lei cu care a păcălit mai multe firme.

Poliţiştii constănţeni avertizează că în prezent se deţin date că Valeriu Teodorescu se deplasează prin mai multe localităţi din ţară şi se pretinde administrator al unor firme. El încearcă astfel să achiziţioneze diferite cantităţi de produse, eliberând pentru plată documente în fals.

Poliţiştii au anunţat că pe numele lui este emis din anul 2005 un mandate de executare a unei pedepse cu închisoarea pe 4 ani pentru infracţiunie conomice.

Anchetatorii au stabilit că în calitate asociat al mai multor societăţi comerciale, bărbatul a comercializat mai multe produse alimentare fără a înregistra în evidenţele contabile aceste operaţiuni, sustrăgându-se de la plata impozitului şi a TVA-ului  creând un prejudiciu de aproximativ 250.000 de lei. 

Cei care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite