Constanţa: Un deţinut evadat a fost raportat cu două ore întârziere la Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul este căutat şi în judeţele limitrofe
Bărbatul este căutat şi în judeţele limitrofe

Deşi deţinutul a evadat la ora 6.20 dimineaţa, reprezentanţii Peniteciarului de Maximă Siguranţă din Tulcea au alertat Poliţia cu aproape două ore întârziere, timp în care acesta nu a mai fost de găsit şi probabil s-a îndepărtat de municipiu.

Un deţinut condamnat pentru tâlhărie a evadat azi-dimineaţa, la ora 6.20, din ferma Penitenciarului de maximă siguranţă Tulcea. Gheorghiţă Ichim are 22 de ani, este din comuna Băltăţeşti, judeţul Neamţ, şi a evadat de la periferia municipiului Tulcea, acolo unde muncea la ferma GAZ a Penitenciarului.

„Dimineaţă, la ora 08.00, am fost sesizați telefonic de către Penitenciarul de Maximă Siguranță Tulcea, despre faptul că, la ora 06.20, a evadat de la ferma Penitenciarului deţinutul Ichim Gheorghiţă. În prezent, se desfășoară activități de verificare, investigații, scotociri pe raza municipiului Tulcea de către lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea și de către gardieni de la Penitenciarul Tulcea“, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Tulcea, subcomisar Daniela Condrea.

Comandantul Penitenciarului şi-a închis chiar şi telefonul de serviciu şi nu a făcut comentarii.

În momentul evadarii deținutul era îmbrăcat cu geacă din fâș albastru, pantaloni de culoare kaki, fes negru din lână, bocanci din piele neagră, iar semnalmentele acestuia sunt: înălțime 1,75 m, atletic, fața ovală, păr șaten drept, ochi albaştri, nas mare, drept, buze groase.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite