Constanţa: UPDATE Un copil a murit căzând de la etajul trei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil în vârstă de trei ani a murit pe loc după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc de pe strada Căpitan Romulus Petre din Constanţa.

UPDATE ora 11.30 „În urma efectuării necropsiei, s-a stabilit faptul că fetiţa a suferit politraumatisme cranio-toraco-abdominale şi de membre, traumatismc cranian închis, dar şi vilacerare meningo-cerebrală“, a declarat Dan Irimia de la morga Cimitirului Central.

UPDATE Clipe de groază într-un bloc situat pe strada Petre Romulus din Constanţa. Micuţa Alina se juca pe balconul din garsoniera familiei Pîrvu împreună cu sora şi cu mama ei.
Fetiţa de trei ani şi jumătate a fost lăsată nesupravegheată câteva minute, timp în care mama micuţei a intrat în casă pentru a lua medicamentele pentru sora Alinei.
În jurul orei 20.00, micuţa s-a urcat pe o măsuţă de pe balcon şi a alunceat peste marginea balconului, de la aproximativ 15 metri înălţime. În cădere, trupul fetiţei s-a lovit de bara de covoare montată în faţa blocului. Un echipaj SMURD a ajuns în doar câteva minute la faţa locului, însă eforturile medicilor de a o salva pe fetiţă au fost în zadar.
Vecinii spun că familia Pârvu locuia de aproximativ patru ani bun în acel bloc, însă nu au creat vreodată probleme. „O familie foarte liniştită. În garsonieră locuiau cele două fetiţe şi părinţii lor. Foarte respectuoşi, nu am avut probleme cu ei“, a povestit Maria Mihăilă, o vecină. 

Copilul se afla împreună cu mama pe balconul apartamentului şi se pare că la un moment dat s-a smucit din braţele acesteia şi a căzut de la etaj.

La faţa locului a sosit un echipaj al ambulanţei care, din păcate nu a mai putut salva viaţa micuţului.

Părinţii riscă să fie cercetaţi pentru neglijenţă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite