Constanța: Un copac a distrus azi dimineață un BMW - FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi dimineață, în jurul orei 9.00, un copac de pe Aleea Mimozelor s-a prăbușit peste un BMW. Copacul era putred, iar vijelia de aseară i-a dat lovitura de grație. Locatarii afirmă că le-ar fi atras atenția angajaților de la Spații verzi asupra pericolului.

În această dimineață, locatarii de pe Aleea Mimozelor nu și-au crezut ochilor: un copac putred se prăbușise peste o mașină marca BMW, înfundându-i acesteia plafonul și ricoșând apoi peste aripa și capota mașinii, înainte de a cădea de-a latul aleii, blocând-o.

„Era de așteptat, copacul era putred“, afirmă unul dintre locatari, Cătălin Coadă. Poliția a fost alertată și a sosit la fața locului. Proprietarul, Costel Ciocan, a constatat, neputincios, dezastrul. Nu are CASCO, nu a avut niciodată, ceea ce complică situația. Cum își va repara mașina?

VEZI AICI GALERIE FOTO CU BMW-UL DISTRUS

Cine este responsabil pentru accident? Locatarii murmură: „le-am atras atenția angajaților de la Spații verzi că acel copac era putred și putea oricând să cadă“, dar în lipsa unei sesizări scrise, responsabilitatea Primăriei va fiu greu de dovedit. Copacul era situat la marginea aleii Mimozelor, între blocurile L7 și L12, aparținând de Asociația blocului L7.
Important este că nu a căzut pe nimeni, afirmă locatarii: sunt mulți pensionari în zonă, care se deplasează mai greu. Tot în zonă există creșa nr. 5 și  grădinița cu orar prelungit nr. 13, care funcționează și pe perioada vacanței. Copacul era într-adevăr periculos: atunci, cum de s-a ajuns la accident, dacă lumea era conștientă de riscurile existente? Intervine, în cauză, și problema responsabilității colective.

Între timp, pompierii au sosit și ei în mare viteză la fața locului, pentru a debloca aleea. Copacul a fost tăiat în bucăți. La circa o oră după accident, aleea era curățată.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite