Constanţa: Un controlor RATC a fost snopit în bătaie pe linia 48

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un controlor RATC a ajuns la spital, după ce a fost bătut de un pasager prins fără bilet. Incidentul s-a petrecut în trolebuzul 48, în această dimineaţă, în jurul orei 9.00, sub privirile indiferente ale celorlaţi călători.

În staţia de la Spitalul CFR Palas, Cristinel Tătaru a depistat o persoană fără bilet, dar în momentul în care i-a cerut să se legitimeze a refuzat şi a început scandalul. „L-a invitat la cap de linie pentru a fi legitimat de către jandarmi, dar a început să fie agresiv“, a spus Gheorghe Ghidarcea, şeful corpului de control.

„A început să mă înjure, apoi să dea în mine cu pumnii şi cu picioarele. Este o meserie prea riscantă, dar trebuie să îmi întreţin singur fetiţa de 12 ani şi nu am ce să fac“, a povestit Cristinel Tătaru.

Controlorul a reuşit cu greu să se elibereze şi să îl dea pe agresor, Memiş Iervin, de 22 de ani, din Valu lui Traian, pe mana jandarmilor. Cristinel Tătaru a ajuns în urgenţa Spitalului Judetean Constanta cu mai multe leziuni, dar a fost externat la scurt timp.

Memiş Ervin a fost amendat de jandarmi cu 300 de lei, iar controlorii RATC i-au dat o amendă de 100 de lei.

Incidentul nu este singular. Controlorii se confruntă zilnic cu astfel de probleme, de aceea apelează la jandarmi atunci când merg pe mijloacele de transport în comun.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite