Constanţa: Un cetăţean din Ovidiu reclamă că i-au fost otrăviţi câinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proprietarul fermei se teme şi pentru celelalte animale ale sale
Proprietarul fermei se teme şi pentru celelalte animale ale sale

Voluntarii de la Protecţia Animalelor Constanţa se confruntă cu un nou caz de animale otrăvite. Cazul a fost semnalat de proprietarul unei ferme de animale din localitatea constănţeana Ovidiu, care a rămas în ultimele zile fără şase din cei 10 câini de rasă pe care îi avea lângă fermă.

Viorel Cobzariu spune că fiecare animal în parte l-a costat cel puţin 500 de euro. Bărbatul nu a stat prea mult pe gânduri şi a anunţat autorităţile sanitar veterinare pentru a vedea din ce cauză i-au murit animalele. Nu mică i-a fost mirarea când, în urma efectuării necropsiei, specialiştii au stabilit că animatele au fost otrăvite cu Furadan.

Cobzariu mai spune că înainte de a-şi găsi animalele moarte a fost ameninţat de un vecin, care era deranjat de lătratul câinilor, însă a interpretat ameninţarea ca pe o simplă glumă. „Numai eu ştiu cât m-am chinuit cu ei. De mici i-am crescut. Am plătit câte 500 de euro pentru fiecare căţeluş în parte“, a declarat Viorel Cobzariu.

Păgubitul a mers şi la Poliţia Ovidiu pentru a face o plângere împotriva vecinului pe care el îl bănuieşte că i-a omorât animalele.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite