Constanţa: Un bărbat din Tulcea a fost incendiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost transportat la spital
Bărbatul a fost transportat la spital

Un bărbat din Tulcea a fost la un pas să ardă de viu, după ce concubinul fiicei proprietarului la care stătea în gazdă a turnat benzină pe uşa de la intrare şi i-a dat foc.

Ştefan Giurea (34 de ani) se afla în apartamentul închiriat de pe strada Navaliştilor când s-a petrecut incidentul. Ieri, în jurul orei 14.00, bărbatul a simţit miros de benzină şi fum în afara apartamentului. În momentul în care a deschis uşa, Ştefan Giurea a fost cuprins de flăcări.

Bărbatul a luat ce a avut la îndemână din holul apartamentului şi a încercat cu disperare să stingă flăcările, dar a fost în zadar. Chiriaşul a reuşit să apeleze numărul de urgenţă 112, iar o autospecială a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă i-a venit în ajutor.

Pompierii au reuşit să lichideze incendiul după aproximativ 40 de minute.

Giurea a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Tulcea, cu arsuri de gradul doi pe membrele superioare şi pe faţă. „Bărbatul a povestit anchetatorilor că persoana care a atentat la viaţa lui este concubinul fetei proprietarului apartamentului în care locuia cu chirie“ a declarat dispecerul de serviciu de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Tulcea.

Nu au fost înregistrate pagube materiale importante la apartamentul din strada Navaliştilor.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite