Constanţa: Un bărbat a fost găsit mort pe stradă, în zona Cin-Cin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul neînsufleţit al lui Ovidiu Nicolae Stanciu (50 de ani) a fost descoperit în această dimineaţă, pe o alee din piaţa Ovidiu.

Cei care l-au descoperit au fost chiar poliţiştii Secţiei 3, aflaţi în patrulare în zonă. „Cadavrul a fost găsit la ora 9.30, în spatele fast-food-ului Cin- Cin din Piaţa Ovidiu. Bărbatul găsit este cunoscut ca şi consumator de băuturi alcoolice“, a declarat ofiţerul de serviciu al Secţiei 3.

Martorii care se aflau în zonă spun că bărbatul găsit mort locuia în zonă. „Stă pe o străduţă lăturalnică, iar mama lui este grav bolnavă şi imobilizată la pat“, a spus un martor. „Au venit două Ambulanţe aici, dar nu au luat cadavrul. Abia când au ajuns cei de la firma de Pompe Funebre au pus mortul într-un sac şi l-au dus la morgă“, a completat martorul.

Anchetă în derulare

Cadavrul a fost transportat la Morga Cimitirului Central, unde va fi necropsiat pentru a fi stabilite cauzele care au dus la decesul bărbatului. „Pe trupul bărbatului nu au fost descoperite urme vizibile de violenţă şi nu aveam suspiciuni în privinţa decesului“, a declarat subinspector Anda Drăgulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite