Constanţa: Un bărbat a fost bătut şi călcat cu maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constănţenii care locuiesc în zona intersecţiei dintre străzile Unirii şi Caşin au asistat la un accident rutier petrecut în urmă cu 15 minute.

Un bărbat a fost lovit în plin de o maşina rămasa neidentificată şi aruncat în uşa unui garaj. Cătălin Teleanu (42 de ani) le-a spus poliţiştilor şi medicilor de pe Ambulanţă că a fost bătut şi apoi călcat cu maşina.
Martorii povestesc îngroziţi cum, în urma impactului,  bărbatul a fost aruncat câţiva metri pe şosea.
Am încercat să-l ajut şi l-am tras până pe trotuar“, spune gunaidin Mustafa, arătând spre locul în care l-a adus pe bărbatul rănit. „Apoi am sunat la 112 şi am cerut ajutor“, completează tânărul.
La locul accidentului a ajuns o ambulanţă SMURD, care l-a transportat pe rănit la spital. Poliţiştii de la Rutieră fac cercetări pentru a da de urma celui care a fugit de la locul accidnetului.
Se pare că este vorba despre un autoturism de culoare albă, care a demarat în trombă după producerea accidentului. Vom sesiz acea mai apropiată secţie de Poliţie cel rănit a fost victima unei agresiuni“, au declarat poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite