UPDATE / A murit preşedintele Camerei de Conturi Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Bocăneală, de 47 de ani, din Tulcea, preşedintele Camerei de Conturi Tulcea a fost implicat într-un grav accident rutier, la ieşire din localitatea Hârşova. În urma impactului, pasagerul din dreapta, care era şi socrul lui Bocăneală, a trecut în nefiinţă. Bocăneală a fost grav rănit.

UPDATE Ora 13.50 Liviu Bocăneală nu a supravieţuit intervenţiei chirurgicale.

UPDATE Ora 11.35
În acest moment, o echipă de medici îl operează pe bărbat la Spitalul Judeţean Constanţa. „Bărbatul a fost supus unei intervenţii chirurgicale. În urma accidentului, pacientul s-a ales cu o ruptură de ficat cu hemoragie secundară“, a declarat dr. Florian Stoian, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale. Imediat după operaţie, Liviu Bocăneală va sta în Terapie Intensivă,  timp de două-trei ore, iar după aceea va fi transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Fundeni din Bucureşti.

UPDATE Ora 11.10 Preşedintele Camerei de Conturi Tulcea, Liviu Bocăneală, urmează să fie transportat la Bucureşti cu un elicopter SMURD. Cadrele medicale spun că dacă rezistă în timpul zborului, bărbatul va supravieţui.

UPDATE Ora 10.40 Marin Urtoi, pasagerul ucis în accidentul provocat de preşedintele Camerei de Conturi Tulcea, este socrul şoferului.

Liviu Bocăneală este internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa în stare gravă. În acest moment, bărbatul este în sala de operaţie. Medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire ale pacientului.

Liviu Bocăneală (47 de ani) din Tulcea se afla la volanul autoturismului personal marca Hyundai cu numărul de înmatriculare TL 10 UNU, iar la ieşire din localitatea Hârşova, pe DN 2A, a pierdut controlul volanului, azi-noapte, în jurul orei 1.50, şi a intrat cu maşina într-un stâlp.

În urma impactului, pasagerul din dreapta, Marin Urtoi (70 de ani) din Tulcea, a decedat. Poliţiştii au stabilit că şoferul nu consumase băuturi alcoolice, însă continuă cercetările.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite