Constanţa: Ultimele oferte de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La munte, principala atracţie pentru turişti o reprezintă pârtia de ski
La munte, principala atracţie pentru turişti o reprezintă pârtia de ski

Cei care nu şi-au făcut deocamdată rezervare pentru Revelion încă au la dispoziţie soluţii: la munte, la vecinii bulgari sau în cluburile din oraş.

Pensiunile de pe Valea Prahovei sunt foarte aglomerate, aşa că foarte greu mai poţi găsi un loc de cazare. În schimb, în Moldova şi Maramureş încă mai găsiţi câteva vile libere.

La Casa Zan, din Cavnic, patru nopţi de cazare, cu trei mese pe zi şi masa de Revelion inclusă costă 700 de lei de persoană. „Pensiunea este încă liberă, pentru că persoanele care rezervaseră au avut o problemă şi au renunţat“, a declarat Doina Zan, proprietarul pensiunii.

Masa festivă, 150 de lei

Şi la Broşteni, în judeţul Suceava, în locurile unde a copilărit Ion Creangă, mai sunt încă locuri libere pentru noaptea dintre ani. La pensiunea Sorbeca, spre exemplu, cazarea cu pensiune completă costă 180 de lei pe zi de persoană. Dacă vreţi două mese pe zi trebuie să plătiţi 160 de lei. Masa de revelion costă 150 de lei de persoană.

„Cei care vor să ia la noi o singură masă, plătesc 100 de lei pentru o noapte de cazare“, spune Camelia Ilisescu, gazdă. La Băile Tuşnad, în judeţul Harghita, cazarea costă aproximativ 100 de lei de persoană.

Şi la Băile Herculane mai găsiţi locuri libere. La Casa Ecologică, spre exemplu, cazarea timp de trei nopţi cu masa de Revelion inclusă costă 500 de lei de persoană. În camere sunt condiţii de trei stele.

Revelion la vecinii bulgari

Constănţenii care s-au săturat de staţiunile montane de acasă îşi petrec vacanţa la vecinii de la sud de Dunăre. 
În prag de sărbători, bulgarii vin cu oferte tentante. „Avem câteva solicitări din partea constănţenilor pentru Bulgaria. Mulţi sunt interesaţi de ski, pentru că spun că staţiunile bulgăreşti seamănă cu cele din Austria. Unii preferă Bulgaria pentru că s-au săturat de staţiunile montane de acasă, iar staţiunile de la sud reprezintă cea mai ieftină alternativă“, spune Raluca Niculescu, agent de turism în Constanţa.

Staţiunea Bansko, spre exemplu, situată în Munţii Pirinei, este cea mai vestită din Bulgaria. „Trei nopţi la un hotel de patru stele, cu demipensiune, cina festivă de Revelion şi acces la piscină, jacuzzi şi fitness costă 195 de euro de persoană. Este asigurat şi transferul la pârtii“, explică Alma Micu, managerul unei agenţii de turism din Constanţa.

La un hotel de cinci stele, în perioada sărbătorilor cazarea costă 329 de euro, cu mic-dejun inclus. Pentru masa festivă, turiştii trebuie să achite 154 de euro.
Bansko se află la aproximativ 170 de kilometri de Sofia, în munţii Pirinei, iar de la Constanţa până la Sofia e de străbătut o distanţă de aproximativ 700 de kilometri.

Pentru constănţeni, cea mai apropiată staţiune este Pamporovo, aflată în partea de sud a Bulgariei. Cazarea la un hotel de patru stele, cu demipensiune, costă între 35 şi 60 de euro pe noapte. Masa festivă costă 45 - 60 de euro de Revelion. Hotelurile bulgăreşti de pe litoral vin cu oferte imbatabile. Un sejur de patru zile în staţiunea Byala, la patru stele, în sistem all inclusive, de Revelion, costă 170 de euro. Este asigurat transportul cu autocarul.

Cât costă Revelionul în cluburile din oraş

- Crush: 300 de lei/persoană (free bar, bufet rece, bufet cald şi program artistic - cabaret, muzică lăutărească şi taraf).

- White Café: 150 de lei/persoană (free bar, bufet suedez, tort şi şampanie, iluzio-nist şi tombolă cu premii surpriză).

- Vansses: 300 de lei/persoană pentru un loc la masă şi 150 de lei/persoană pentru loc la bar.

- Hangout: 120 de lei/persoană (free bar).

- BT Cafe & Lounge: 160 de lei/persoană (bufet suedez şi free bar).

- Wish: 280 de lei/persoană în sală şi 340 de lei/persoană în amfiteatru (include program artistic, free bar şi bufet suedez).

- Next: 150 de lei (free bar şi bufet suedez).

- Restaurantul Amster’s: 230 de lei/persoană (platou rece, platou cald, desert şi băuturi).

- New Orleans: 135 de lei / persoană (bufet suedez şi free bar).

- Two: 250 de lei/persoană sau 100 de lei/persoană pentru locurile de la bar.

- Hello: 200 de lei/persoană beneficiaţi (bufet suedez, băuturi diverse, foc de artificii).

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite