Constanța: Uite cum arată stațiunea Mamaia după un weekend arhiplin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, la prânz, stațiunea Mamaia era aproape goală. Pe plajă, doar câțiva turiști se mai bronzau, iar în zonele comerciale bătea vântul.

După un weekend canicular care a atras aproximativ  20.000 de turiști, stațiunea Mamaia a rămas goală la începutul săptămânii. O atmosferă care nu amintește că vacanța a început.

Pe plajă, doar câțiva turiști se mai bucurau de razele soarelui, iar sectorul sezlonguri era gol. O diferență foarte mare față de ieri, când încă de la ora 6 dimineața turiștii au venit pe plajă ca să prindă un loc cât mai aproape de apă.

În zonele comerciale – la Parc și Casino, vânzătorii făceau integrame, iar la terase, ospătarii se odihneau. Doar câteva zeci de persoane serveau prânzul pe terasele din aceste zone.

Telegondola funcționa doar cu două cabine ocupate, iar la Aqua Magic, câțiva tineri populau zona de agrement.

În Satul de vacanță nicio instalație de agrement nu funcționa. În lipsa clienților, administratorii s-au retras la răcoare.

După un weekend în care nu aveai unde să arunci un ac, astăzi, parcările hotelurilor erau aproape goale, iar la multe bariera nu a mai fost coborâtă, din lipsă de clienți.

image

„Și în acest sezon se pare că turismul de weekend este cel mai căutat de turiști“, explică fenomentul Corina Marin, președintele Asociației Litoral – Delta Dunării. „În plus, există multe rezervări, în special pe zona Mamaia, după data de 15 iunie“.

image

Însă, sezonul estival a început, oficial, la 1 mai, iar pe litoral unitățile de cazare și cele de alimentație s-au conformat și și-au deschis porțile în urmă cu o lună.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite