Constanța: UPDATE Propuneri de arestare pentru traficanții de arme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au emis două propuneri de arestare preventivă pentru doi dintre bărbații prinși în flagrant în timp ce vindeau arme și muniție.

Florin Sima, zis „Rață“, și Costel Bucur, zis „Chelu“, sunt recidiviști, iar pe numele lor au fost deschise dosare de urmărire penală pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În urma unui flagrant organizat într-un local din zona Autogării Constanţa Sud oamenii legii au găsit în buzunarele suspecţilor arma, suma de 1.400 de lei şi mai multe cartele SIM, pe care le foloseau pentru a-i contacta pe ceilalţi membri ai grupării.

Traficanţii de arme nu aveau documente de provenienţă pentru armele pe care vroiau să le comercializeze. Poliţiştii sunt de părere că au de-a face cu o reţea de traficanţi de arme mult mai mare şi încearcă identificarea şi prinderea tuturor membrilor grupării. Cei cinci suspecţi sunt cercetaţi acum pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi riscă până la zece ani de închisoare.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite