Constanţa: UPDATE Coliziune în lanţ din cauza unui şofer neatent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neatenţia unui şofer de 19 ani aflat la volanul unei Dacii a provocat aseară, în jurul orei 18.58, o coliziune în lanţ pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în dreptul Bisericii Catolice. Mai multe maşini au fost avariate, iar şoferul Daciei, Andrei Stroescu, a fost transportat de urgenţă la spital.

Şoferul Daciei se îndrepta dinspre bulevardul Tomis spre strada Soveja şi, din neatenţie, a intrat pe contrasens avariind două autovehicule: un Peugeot, condus de Florin Arghiropol, de 40 de ani, din Constanţa (CT 52 WXW) şi un Mercedes (CT 11 MUS), la volanul căuia se afla Cristina Muscalu, de 19 ani, tot din Constanţa.

Din cauza impactului, autoturismele au ricoşat, avariind încă o maşină parcată pe marginea drumului. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) şi din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere. În urma tamponării autoturismelor, şoferul vinovat a rămas blocat între fiarele maşinii, dar fără a suferi răni grave. A fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, dar nu a rămas internat.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite