Constanţa: UPDATE Băhăian a rămas fără avocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sergiu Băhăian a fost adus astăzi la Tribunalul Constanţa cu propunerea de arestare preventivă pentru asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, instigare la omor şi înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

Aducerea lui Sergiu Băhăian la Tribunalul Constanţa a fost amânată pentru ora 15.00 pentru că acesta refuză să se prezinte în faţa instanţei cu un avocat din oficiu.

După ce l-a asistat timp de două zile în timpul audierilor de la DIICOT, avocatul Alexandru Pantea, cel care l-a reprezentat şi în cazul dosarului de fraudă de la DNA Ialomiţa, a plecat spre Bucureşti.

„Am fost sunat de la Tribunal că va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru acuzaţii foarte grave. Eu însă nu îl mai pot reprezenta. Am fost angajat să îl asist pe parcursul audierilor la Parchet, pe baza unui contract cu plata în rate. Nu am încheiat însă un contract de prestări serviciii definitiv şi nu pot munci fără să fiu plătit” a declarat Alexandru Pantea pentru „Adevărul de Seară“ Constanţa.

Segiu Băhăian a fost adus la Tribunalul Constanţa în jurul orei 10.00, cu o oră mai devreme decât fusese programat. El a fost escortat de forţele speciale ale Poliţiei. Propunerea de arestare preventivă formulată de procurori se judecă în şedinţă secretă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite