Constanţa: UPDATE/Un poliţist a fost rănit în timp ce cerceta un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul a ajuns de la accident la spital
Poliţistul a ajuns de la accident la spital

Agentul în vârstă de 33 de ani terminase investigaţiile la un eveniment produs în apropiere de localitatea Viişoara când a fost lovit de un autoturism condus de un şofer care avea permis de conducere de patru luni.

Agentul de la Serviciul Poliţiei Rutiere Constanţa, Gabriel Florescu, a fost accidentat grav la un picior şi a fost transportat de urgenţă la spital de unde a fost trimis la o unitate medicală din Bucureşti. Medicii spun că traumatismul este destul de serios şi trebuie să se intervină pentru a-i salva piciorul poliţistului.

Agentul de poliţie Gabriel Florescu, de la Biroul Accidente Grave din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, se afla ieri după-amiază la un accident rutier produs din cauza poleiului între localităţile Pietreni şi Viişoara.

Un şofer în vârstă de 31 de ani derapase cu maşina şi intrase într-un pom. După ce a terminat cercetarea, poliţistul s-a îndreptat spre maşina de poliţie şi în momentul în care a închis uşile dubei a fost lovit de o maşină care venea dinspre Pietreni.

Poliţiştii spun că agentul a fost acroşat de autoturismul condus de Amet Emra (20 de ani) din locaitatea Amzacea, care avea permis de conducere de 4 luni. Poliţistul Gabriel Florescu (33 de ani) a fost transportat la spital.

Numeroase apeluri

În ultimele 24 de ore la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea Constanţa au fost înregistrate 86 de apeluri mai ales din partea şoferilor care au derapat sau au avut dificultăţi în trafic din cauza vremii nefavorabile.

O şoferiţă a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, iar două maşini au fost avariate în zona Mangalia. Gabriela Toma (36 de ani) a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens lovind un Opel condus de Ionuţ Marin (26 de ani).

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite