Constanţa: Turişti germani jefuiţi româneşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei hoţi au fost prinşi de poliţişti după ce au făcut cunoştinţă unui grup de tineri germani cu o „ofertă“ litorală tipic românească: furtul prin metoda „curea“.

Incidentul s-a produs joi seara în zona centrală a municipiului Constanţa, pe bulevardul Tomis. În jurul orei 19.30, patru turişti germani, în trecere prin oraş, au fost acostaţi de Liviu Ibriş (42 de ani), Cadâr Mustafa (55 de ani) şi Şenol Aris (41 de ani), toţi din Constanţa. Hoţii i-au încojurat au intrat în vorbă cu ei, i-au întrebat de unde sunt şi în cele din urmă şi-a fixat atenţia asupra unui membru al grupului de germani căruia s-au oferit să-i cumpere...cureaua. Unul dintre ei s-a prefăcut că admiră accesoriul de vestimentaţie: cu o mână l-a atins să vadă daca este din piele veritabilă iar cu cealaltă hoţul a subtilizat portofelul. I-a golit rapid conţinutul apoi l-a aruncat pe jos. Serviabil, un al doilea hoţ a ridicat portmoneul de pe jos şi l-a oferit proprietarului de drept, desigur, fără bani în el. T

Turistul a descoperit că a fost prădat şi a strigat după ajutor, atrăgând atenţia unei patrule de poliţie care trecea prin zonă. Oamenii legii i-au luat pe cei trei hoţi ca din oală. Prejudiciul, 90 euro, 129 lei şi acte de identitate, a fost restituit păgubaşului.

Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 ore, pe bază de ordonanţă şi depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Constanţa, fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite