Constanţa: Trimişi în judecată pentru dare de mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei membri ai unei familii din Murfatlar riscă să împartă aceaşi celulă. Ei au fost prinşi anul trecut în flagrant, în timp ce ofereau mită unui poliţist de la Transporturi.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus trimiterea în judecată a celor trei membri ai familiei Niţă din Murfatlar, acuzaţi în luna luna octombrie de dare de mită.

Ioan  Niţă (53 de ani) şi cei doi fii – Marian (23 de ani) şi Ionel (25 de ani) - sunt acuzaţi că au încercat să mituiască un poliţist de la Transporturi. În schimbul a 1.500 de lei, angajatul Poliţiei Transporturi Palas ar fi trebuit să facă pierdute actele de începere a urmăririi penale pe numele unuia dintre fraţii Niţă. „Mi-au oferit 1.500 de lei pentru a rupe hârtiile pe care le-am întocmit“, a declarat la acea vreme omul în uniformă.

Poliţistul l-a suprins pe unul dintre membrii familiei, în timp ce furat 50 de metri de cale ferată din zona staţiei. Fratele hoţului a vrut să-şi scape ruda de un dosar penal şi i-a oferit poliţistului 1.500 de lei.

Poliţiştul a refuzat banii de la rudele hoţului şi a mers la Direcţia Generală Anticorupţie Constanţa, unde i-a denunţat pe cei care vroiau să-i ofere mită.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite