Constanţa: Trimis în judecată pentru tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresorul şi-a înjunghiat victima cu un cuţit
Agresorul şi-a înjunghiat victima cu un cuţit

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au trimis în judecată un bărbat acuzat că a încercat să ucidă, cu două lovituri de cuţit, un paznic care supraveghea un cort cu materiale de construcţii.

Gheorghe Nenciu  (50 de ani) va fi judecat în stare de libertate. Agresiunea a fost comisă în data de de 26 iulie 2010, pe plaja din apropierea complexului comercial Cleopatra din staţiunea Mamaia. Victima este Sever Ivan. El a declarat că se afla pe plajă unde păzea un cort când l-a văzut pe Nenciu ascunzându-se în interior. I-a cerut să plece, ameninţându-l că în caz contrar va chema Poliţia. Nenciu s-a răzbunat înjunghiindu-l de două ori după care a fugit. El a fost prins  însă de trecători.

Bărbatul a ajuns la spital în stare critică iar medicii i-au acordat certificat medico-legal pentru 16-18 zile de îngrijiri medicale stabilind că i-a fost pusă viaţa în pericol. Dosarul a fost trimis spre soluţionare la Tribunalul Constanţa.Pedeapsa prevăzută de lege pentru tentativă la infracţiunea de omor calificat este închisoarea de la 7 ani şi 6 luni la 12 ani şi şase luni.
 


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite