Constanţa: Trei societăţi turistice de pe litoral îşi vând activele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societățile SC Mamaia SA, SC Litoral SA și SC Neptun - Olimp SA scot la vânzare, în această lună, active din patrimoniu la prețuri de pornire care însumează 7.487.414 de euro.

Societățile activează în domeniul turismului şi au intrat în procesul de privatizare în acest an, statul deţinând la ele acțiuni prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului.

Vânzarea se va face în toate cele trei cazuri prin licitație publică cu strigare competitivă.

Astăzi, la ora 15.00, este termenul limită de depunere a ofertelor la licitația organizată de SC Neptun-Olimp SA, mâine fiind programată deschiderea documentației de participare, în prezența ofertanților.

Totul la vânzare

Activele SC Neptun-Olimp SA scoase la vânzare sunt: Complex FALEZA Galaţi cu teren aferent în suprafață de 3.586,74 mp și două terenuri intravilane din Neptun, în suprafață de 3.000 mp, respectiv 5.483,73 mp. Preţul de pornire este de 1.164.533 de euro, fără TVA, pentru Complexul Faleză Galaţi; 284.634 de euro, fără TVA, pentru terenul intravilan în suprafaţă de 3.000 de mp; 501.269 de euro, fără TVA, pentru terenul în suprafaţă de 5.483,73 de mp. Vezi aici condiţiile participării la licitaţie! „Până în momentul de faţă nu am primit nicio ofertă, dar licitaţia se va ţine mâine, la ora anunţată, pentru că în contul societăţii au intrat mai multe garanţii de participare“, a declarat directorul Neptun-Olimp, Paul Foleanu, cu numai două ore înainte de expirarea termenului limită pentru depunerea ofertelor.

Pentru licitația organizată la SC Mamaia SA și SC Litoral SA termenul limită de depunere a ofertelor este 16 noiembrie, ora 13.00, urmând ca a doua zi să aibă loc ședința de deschidere a documentelor de participare, în prezența ofertanților.

SC Mamaia SA scoate la vânzare Vila Turistică Mamaia, cu teren în suprafață de 2.145 mp, și Complexul Hotelier Mamaia din care face parte şi hotelul Mamaia de cinci stele, cu teren în suprafață de 2.329 mp, precum și mijloacele fixe și obiectele de inventar ale celor două active. La vila turistică, preţul de pornire a licitaţiei fără TVA este de 1.101.981 de euro, fără TVA, iar la hotelul Mamaia este de 3.777.625 de euro, fără TVA. Vezi aici detaliile participării!

SC Litoral SA licitează sediul administrativ Hotel Bucureşti B cu teren în suprafață de 692 mp, Magazie propagandă cu teren aferent în suprafață de 712 mp, precum și mijloacele fixe și obiectele de inventar aferente. Preţurile de pornire, fără TVA, sunt: 474.501 de euro pentru sediul administrativ hotel bucureşti şi de 182.871 de euro pentru magazia de propagandă. Vezi aici condiţiile participării la licitaţie!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite