Constanţa: Trei maşini cu acte false au fost depistate la graniţa cu Bulgaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşinile au fost confiscate
Maşinile au fost confiscate

Unul dintre autoturisme în valoare de 20.000 de euro figura ca furat din Germania, iar pentru celelalte două şoferii aveau acte expirate sau falsificate.

Cele trei maşini au fost descoperite în ultimele 24 de ore la punctul de frontieră de la Negru Vodă. La ieşirea din ţară a fost verificat ieri un autoturism Mecedes SL500 care era transportat pe o platformă.

Deşi era înmatriculată în Marea Britanie, poliţiştii de frontieră au descoperit că în bazele de date ale Interpol, aceasta figura ca fiind furat din Germania din septembrie 2009. Autovehiculul a fost confiscat, iar proprietarul va fi cercetat pentru complicitate la furt.

Tot ieri, în zona localităţii Negru Vodă, un băcăuan de 40 de ani a fost oprit de poliţiştii de frontieră pentru mai multe verificări. Ei au stabilit că bărbatul conducea un Renault Scenic înmatirculat în Germania care avea numerele provizorii expirate de anul trecut.

Cel de-al treilea caz a fost înregistrat în această dimineaţă tot la Negru Vodă la ieşire spre Bulgaria. Poliţiştii de frontieră au verificat acteşe unui autoturismOpel Vectra, fabricat în 1997 şi înmatriculat în Austria care era transportat pe o platforma.

În urma controului s-a constatat că certificatul de înmatriculare era falsificat. Şi pe numele ultimilor doi şoferi s-au întocmit acte penale pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat, respectiv uz de fals.

În tot acest timp de 24 de ore frontierele constănţene au fost tranzitate de 1.511 cetăţeni români şi străini şi 465 mijloace de transport.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite